Share

Yenidoğan Çetesi Lideri Fırat Sarı Hakkında Kan Donduran Bilgiler!

20241019 125830

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi İddiaları

Fırat Sarı, Yenidoğan Çetesi lideri olarak anılan ve bebek ölümlerine sebep olmakla suçlanan bir doktor. Kendisi hakkında ortaya atılan iddialar ve kan donduran bilgiler, toplumda büyük bir yankı uyandırdı. Özellikle bebeklerinin yoğun bakımda hayatını kaybettiğini iddia eden ailelerin paylaşımları, yürekleri sızlattı. Peki, Fırat Sarı kimdir ve hakkında neler biliniyor?

20241019 1301085997155397255838937

1998 yılında PKK üyeliğinden 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Fırat Sarı, 2003 yılında Topluma Kazandırma Yasası ile serbest bırakıldı ve doktorluk mesleğine geri döndü. Yaklaşık 8 yıl önce Medisense Sağlık Hizmetleri’ni kurduğunu ve geçimini doktorluk yaparak sağladığını belirten Fırat Sarı, hakkındaki iddiaları reddediyor.

Yoğun bakımda yetersiz hemşire çalıştırılması, bebek ölümlerinin ihmalkarlıktan kaynaklandığı, dışarıdan hemşire görevlendirilmesi gibi iddiaların hiçbirinin doğru olmadığını savunan Fırat Sarı, normalde yoğun bakımda 4 bebeğe 1 hemşirenin bakması gerektiğini ve tam zamanlı bir doktorun bulunması gerektiğini, bu doktorun da kendisi olduğunu ifade ediyor.

20241019 1258305943372870556830101
20241019 1259015652851192538934416
20241019 1258575011113640363437696

Ayrıca şirketine gönderdiği paraların, danışmanlık verdiği hastanede çalışanlara motivasyon amaçlı gönderilen paralar olduğunu söylüyor. Ancak ortaya çıkan telefon konuşmaları ve mağdur ailelerin ifadeleri, Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi hakkındaki iddiaları güçlendiriyor.

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi Telefon Konuşmaları

Fırat Sarı ve İlker Gönen arasında geçen telefon konuşmaları, bebek ölümleriyle ilgili şüpheleri artırıyor. Konuşmalarda, bebeklerin durumu, yoğun bakımda yaşananlar ve olası ihmaller üzerine konuşuluyor. Özellikle bir bebeğin ölümünden sonra yaşananlar ve Fırat Sarı‘nın “eks olması” ifadesi dikkat çekiyor.

Konuşmalarda, bebeklerin yoğun bakımda yaşadığı sorunlar, diyafram hernisi gibi teşhisler ve tedavi yöntemleri ele alınıyor. Ayrıca, bazı bebeklerin hızlı bir şekilde hayatını kaybettiği ve bu ölümlerin nasıl örtbas edileceği konuşuluyor. Fırat Sarı‘nın bazı durumlarda doktorların ihmallerini gizlemeye çalıştığı anlaşılıyor.

Telefon konuşmaları, Fırat Sarı ve İlker Gönen’in yoğun bakımda yaşanan aksaklıklar ve bebek ölümleri konusunda endişeli olduklarını gösteriyor. Ancak bu endişelerinin, bebeklerin sağlığından ziyade, olası soruşturmalar ve suçlamalardan kaynaklandığı anlaşılıyor.

Fırat Sarı, bazı bebeklerin ölümünün doğal olduğunu savunsa da, telefon konuşmaları ve diğer deliller, bu ölümlerde ihmal ve hatta kasıt olabileceği şüphesini doğuruyor.

Konuşmaların tamamının kamuoyuna açıklanması, Yenidoğan Çetesi hakkındaki soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi YouTube Yorumları

Fırat Sarı, 10 ay önce katıldığı bir YouTube programında, bebek sağlığı ve yoğun bakım konularında açıklamalarda bulundu. Ancak programın yayınlanmasının ardından, yorumlarda Fırat Sarı‘ya yönelik sert eleştiriler ve suçlamalar geldi.

Özellikle bebeklerini kaybeden aileler, Fırat Sarı‘yı ihmallerden sorumlu tuttu. Bazı yorumlarda, Fırat Sarı‘nın “şeytan” olarak nitelendirildiği ve bebeklerin ölümüne sebep olmakla suçlandığı görüülüyor. Yorumlarda, Fırat Sarı‘nın doktorluk mesleğini kötüye kullandığı ve bebeklerin hayatlarını hiçe saydığı iddia ediliyor.

Ayrıca, Fırat Sarı‘nın SGK’dan haksız kazanç sağladığı ve bebeklerin yoğun bakımda kalış sürelerini uzatarak para kazandığı iddiaları da yorumlarda yer alıyor. Yorumlarda, Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi‘nin yargılanması ve cezalandırılması talep ediliyor.

YouTube programının altındaki yorumlar, toplumda Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi‘ne karşı büyük bir öfke olduğunu gösteriyor.

Yorumlarda, Fırat Sarı‘nın bebek ölümlerindeki rolü ve ihmalleri konusunda soruşturma açılması talep ediliyor.

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi Şikayet Var Sitesi

Şikayet Var sitesine, Fırat Sarı ve çalıştığı hastanelerle ilgili çok sayıda şikayet geldi. Özellikle bebeklerinin yoğun bakımda kaldığı aileler, ihmallerden, kötü muameleden ve hastane yönetiminin ilgisizliğinden şikayetçi.

20241019 1237172695005983604138431

Şikayetlerde, bebeklerin yoğun bakımda yetersiz bakım aldığı, doktorların ilgisiz davrandığı, Fırat Sarı‘nın bebeklerin sağlık durumuyla ilgili gerçekçi bilgi vermediği iddia ediliyor. Ayrıca, hastanede hijyen sorunları olduğu, bebeklerin enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldığı da şikayetler arasında yer alıyor.

Bazı şikayetlerde, bebeklerin yoğun bakımda kalış sürelerinin uzatıldığı ve bunun SGK’dan haksız kazanç sağlamak için yapıldığı iddia ediliyor. Fırat Sarı ve hastane yönetiminin, bebeklerin sağlığından ziyade maddi çıkarlarını gözettiği iddia ediliyor.

Şikayet Var sitesindeki yorumlar, Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi hakkındaki iddiaları destekliyor.

Şikayetlerin sayısının fazla olması, Fırat Sarı ve çalıştığı hastanelerde sistematik bir sorun olduğunu düşündürüyor.

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi Twitter Paylaşımları

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi hakkındaki iddiaların ortaya çıkmasının ardından, Twitter’da da çok sayıda paylaşım yapıldı. Özellikle bebeklerini kaybeden aileler, yaşadıklarını ve Fırat Sarı‘ya yönelik suçlamalarını Twitter üzerinden paylaştı.

Paylaşımlarda, bebeklerin yoğun bakımda gördüğü kötü muamele, doktorların ilgisizliği ve Fırat Sarı‘nın sorumsuz davranışları anlatılıyor. Bazı aileler, bebeklerinin ölümünde Fırat Sarı‘nın ihmalinin olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, hastane yönetiminin ihmalleri ve SGK dolandırıcılığı iddiaları da Twitter paylaşımlarında yer alıyor.

Twitter’da #FıratSarı ve #yenidoğançetesi etiketleriyle yapılan paylaşımlar, konunun kamuoyunda daha geniş bir şekilde tartışılmasını sağladı. Paylaşımlar, Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi‘nin yargılanması ve cezalandırılması için kamuoyu baskısı oluşturuyor.

Twitter paylaşımları, Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi hakkındaki iddiaların boyutunu ve mağdur ailelerin yaşadığı acıyı gözler önüne seriyor.

Paylaşımlar, soruşturmanın genişletilmesi ve Fırat Sarı ile birlikte çetenin diğer üyelerinin de yargılanması talebini içeriyor.

Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi 2018 Yılındaki Şikayet

Şikayet Var sitesinde, 2018 yılında Fırat Sarı ve çalıştığı hastane hakkında yapılmış bir şikayet dikkat çekiyor. Şikayette, bir annenin bebeğinin yoğun bakımda kalış süresinin uzatıldığı ve Fırat Sarı‘nın bebek ile ilgilenmediği iddia ediliyor.

Anne, bebeğinin ciğerine su kaçtığı gerekçesiyle yoğun bakıma alındığını ve Fırat Sarı tarafından tedavi edildiğini belirtiyor. Ancak bebeğin sağlık durumunda iyileşme görülmemesine rağmen, Fırat Sarı‘nın bebeği taburcu etmediği iddia ediliyor.

20241019 1301225084518245721679025
20241019 1300101915667126533853588
20241019 1259383599427339047199460

Anne, bebeğini imza atarak hastaneden çıkardığını ve başka bir doktora götürdüğünde bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğini belirtiyor. Fırat Sarı‘nın bebeği yoğun bakımda tutmasının sebebini, SGK’dan daha fazla para almak olarak açıklıyor.

2018 yılındaki bu şikayet, Fırat Sarı ve Yenidoğan Çetesi hakkındaki iddiaların yeni olmadığını gösteriyor.

Şikayet, Fırat Sarı‘nın yıllardır bebeklerin sağlığını hiçe sayarak haksız kazanç elde ettiğini düşündürüyor.

İlginç Bilgiler

  1. Fırat Sarı, PKK üyeliğinden hüküm giymiş ve cezası indirilerek serbest bırakılmıştır.
  2. Fırat Sarı, hakkında çıkan haberler sonrası gözaltına alınmıştır.
  3. Yenidoğan Çetesi‘nin, bebek ölümlerinden sorumlu olduğu iddia edilmektedir.
  4. Fırat Sarı‘nın, SGK’dan haksız kazanç sağladığı iddia edilmektedir.
  5. Fırat Sarı hakkındaki iddialar, yıllardır gündeme gelmektedir.

Soru-Cevap

Fırat Sarı kimdir?
Fırat Sarı, Yenidoğan Çetesi lideri olarak anılan ve bebek ölümlerine sebep olmakla suçlanan bir doktordur.

Yenidoğan Çetesi nedir?
Bebek ölümlerinden sorumlu tutulan ve Fırat Sarı‘nın liderliğindeki bir şebekedir.

Fırat Sarı hakkında neler iddia ediliyor?
Fırat Sarı‘nın, bebek ölümlerine sebep olduğu, ihmallerde bulunduğu ve SGK’dan haksız kazanç sağladığı iddia ediliyor.

Fırat Sarı’nın cezası ne olacak?
Soruşturma devam ettiği için Fırat Sarı‘nın cezası henüz belli değil. Ancak iddialar doğruysa ağır bir ceza alması bekleniyor.


Okusana.ORG sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bunları İncelemelisin: